Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok s chatkou - Horehronie - okr. Brezno

Ulica: Závadka
Obec: Závadka nad Hronom
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
53 000 €

Popis nehnuteľnosti

Pozemok sa nachádza v pokojnej lokalite Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria, v podhorskej obci Závadka nad Hronom v okrese Brezno. Situovaný je mimo hlavnej cesty s celkovou výmerou 396 m2. Na pozemku sa nachádza dvojpodlažná chatka, v ktorej je možné si dobudovať inžienierske siete - studňa je na pozemku, elektrina v dosahu v blízkosti pozemku. Pri chatke je suché WC a odkladací uzamykateľný sklad náradia. Pozemok je využiteľný na rekreačné účely, ale taktiež na stavbu rodinného domu, kde chatka môže slúžiť v lete ako letný domček pre hostí, prípadne aj celoročne, nakoľko je zateplená. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. 

Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, najmä miestnou plavárňou s možnosťou využívania sauny, masáží a športového areálu. V blízkom okolí je možné vyraziť na turistiku, cykloturistiku a vysokohorskú turistiku na Chopok, Ďumbier a Kráľovú hoľu. Na Horehroní sa oplatí navštíviť lesnícky skanzen Čierny Balog, Čiernohorskú železnicu, jaskyne, prameň Hrona a mnohé lyžiarske strediská, z ktorých najznámejšie sú Polomka Bučnik (5km), Ski Telgárt (20km), Jasná juh/sever (40km), Tále a Mýto pod Ďumbierom (35 km).

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení.

Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku.

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
396 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
396 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kristína Maruškinová

Mgr. Kristína Maruškinová

maklér

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti