Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

1 izbový byt na predaj - moderne zariadený, kompletná rekonštrukcia - Brezno - centrum

Mestská časť: Brezno mesto
Obec: Brezno
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
85 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj štýlový kompletne zariadený 1 izbový byt, ktorý sa nachádza v meste Brezno, situovaný je v centre vo  vyhľadávanej lokalite na ul. Rázusova. Je o výmere 37 m2, nachádzajúci sa na 4 NP zatepleného bytového domu.

Byt prešiel kompletnou renováciou v r. 2024   - plastové okná, stierky, znížené sadrokartónové stropy, nové radiatory, plávajúce podlahy, murované jadro, nová kúpeľňa s toaletou, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kompletne nová elektroinštalácia, nové interiérové dvere, nové vstupné bezpečnostné dvere.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 1 izby a kúpelne s toaletou. K bytu prislúcha pivnica. Byt sa predáva kompletne so zariadením.

Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou:  MŠ, ZŠ, stredné školy, pobočka Vysokej školy, obchody, pošta, kino, služby, úrady, nemocnica, vlaková a autobusová stanica, obchodné reťazce. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení.

Navštívte našu stránku  pre viac podobných nehnuteľností

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
37 m2
Podlahová plocha:
37 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
1
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
panelová stavba
Verejné parkovanie:
áno
Poschodie:
4
Celková plocha:
37 m2
Orientácia:
sever
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti