Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok s hospodárskou budovou - Horehronie - okr. Brezno

Ulica: Polomka
Obec: Polomka
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
29 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok s hospodárskou budovou. Nachádza sa v Horehronskej dedinke Polomka - okres Brezno, ktorá leží v údolí rieky Hron, zo severnej strany ohraničená hrebeňom Nízkych Tatier a z juhu Muránskou planinou. Pozemok je situovaný v zastavanom území obce, mimo hlavnej cesty, s asfaltovou prístupovou cestou. Pozemok je slnečný, s mierne svahovitým terénom, oplotený, s výhľadom na lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik a na novopostavenú vyhliadkovú vežu. Stavba má škridľovvú strechu, dispozične pozostáva z dvoch miestností a drevárne.  Inžinierske siete sú v dosahu. Na pozemku je stará vinica. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke.

Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, priamo v obci je technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik, 20 km od obce je obľúbené stredisko Ski Telgárt a Chopok Juh/sever 45 min. V blízkosti sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, bežeckého lyžovania, požičovňa e-bikov (Šumiac - Kráľova Hoľa), výletov po okolí (vyhliadková veža - Polomka, cyklodreziny, Vydrovo, skanzen, Dobročský prales - Čierny Balog, Horehronský expres, Chmarošský viadukt, splav Hrona a mnohé iné)

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradcu v oblasti financovania kúpy (rôzne možnosti financovania kúpy pozemku a výstavby) - bez poplatkov a ďalších navýšení.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1022 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Kristína Maruškinová

Mgr. Kristína Maruškinová

maklér

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti