Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Chalupa v tichom prostredí - Závadka nad Hronom

Ulica: Závadka
Obec: Závadka nad Hronom
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
99 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj chalupu/ rodinný dom  - situovanú v pokojnom prostredí Horehronskej dedinky Závadka nad Hronom, okres Brezno, mimo hlavnej cesty. Obec leží medzi dvoma národnými parkami Nízke Tatry a Muránska planina, od okresného mesta Brezna vzdialená len 23 km (route 66).  Pôvodná stavba je  drevenej konštrukcie, postavená v r. 1950, prístavba (veranda, kúpeľňa a zadná izba) sú postavené z kvadry, základy - skala. Strecha je pokrytá novou strešnou krytinou v r. 2020. Situovaná je na pozemku o výmere 702 m2.  Dispozične pozostáva z presklenej verandy, kuchyne, obývacej izby s krbom, dvoch priechodných izieb a kúpeľne s toaletou. Na poschodí je jedna väčšia izba s balkónom, jedna menšia izba a toaleta.  V suteréne sa nachádza sauna so sprchovým kútom, sklad, toaleta a kotolňa. V dome je zavedená elektrina (meď), voda obecná, plynové ústredné kúrenie  s možnosťou ovládania na diaľku,  odpad -  verejná kanalizácia. Súčasťou domu je garáž.  Za domom je veľká záhrada, za ktorou preteká potok. V dedine je výborná občianska vybavenosť, okrem obchodov, potravín, zdravotného strediska a lekárne je tu aj krytá plaváreň, tenisový kurt, či pre rybárov obľúbený rybník, pri ktorom je penzión s bowlingovou dráhou, reštauráciou a slovenskou kolibou. Len 5 km je v susednej obci technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik a 25 km obľúbené stredisko Ski Telgárt. Chalupa svojou polohou ponúka ideálne miesto pre relax a oddych, v blízkosti je les a v okolí sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky a výletov.

Viac info Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke .

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. poradcu v oblasti financovania kúpy - bez poplatkov a ďalších navýšení.

Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
702 m2
Úžitková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
702 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Podlahová plocha:
150 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
drevostavba
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti