Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Chalupa v pokojnej lokalite - Bacúch

Ulica: Bacúch
Obec: Bacúch
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
95 000 €

Popis nehnuteľnosti

breznoreality.sk – Realitná kancelária Vám ponúka na predaj rodinný dom (chalupa) situovaný v pokojnej lokalite obce Bacúch, okres Brezno, ktorá sa rozprestiera medzi Fabovou hoľou a Nízkymi Tatrami, 15km od okresného mesta Brezna. Pôvodný dom prešiel postupnou renováciou - nadstavba obytného podkrovia z drevenej konštrukcie, kompletne prerobená kúpeľňa s toaletou, vymenené plastové okná v r. 2019, nové vchodové dvere v r. 2021, nové rozvody vody, nové elektrické rozvody, nová fasádna omietka v r.2020, odizolované obvodové múry, zateplený strop.  Odpad je zvedený do septiku.  Strecha - plechová. V dome sú betónové podlahy, na ktorých je položená plávajúca podlaha, v kúpeľni s toaletou je keramická dlažba. Kúrenie je na pevné palivo alebo možnosť kúrenia s elektrickými konvektormi. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, kuchyňa s murovaným sporákom, špajza a obývacia izba. Na poschodie sa ide dreveným schodiskom do veľkej priestrannej izby s balkónom. Na pozemku stojí hospodárska budova a altánok s posedením. V záhrade sú vysadené ovocné stromy, kríky a záhradu zdobí  jazierko.  Dom svojou pokojnou polohou ponúka ideálne miesto na trvalé bývanie a rekreáciu.  Okolie ponúka ticho, čistý vzduch, tesnú blízkosť prírody a jedinečnosť tohto miesta bude patriť Vám… Nájdete tu športové stredisko, obchody, školu, škôlku, detské ihriská, cyklotrasy a minerálny prameň Boženy Ňemcovej. 

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo-všetko bez poplatkov a ďalších navýšení.

Na našej stránke breznoreality.sk nájdete aj iné, podobné nehnuteľnosti.

Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku.

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
456 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
456 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
septik
Plyn:
áno
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti